Διαμαρτυρία του Προέδρου της Κοινότητας Βασιλόπουλου στο Facebook.


Πηγή: Facebook.

Η Τ.Κ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS... "ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ"... ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ; Tο ζαβό το ριζικό μας ή το κεφάλι το κακό μας!
TEΣΣΕΡA (4) ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΥΠΕΒΑΛΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΦΡΕΑΤΙΩΝ...
α). 4/10/2019, β). 15/11/2019, γ). 15/2/2020.και δ). 25/9/2020.
Αιτήματα που ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τα "έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του", εκεί που έχει γράψει και τα άλλα 25 πρωτοκολλημένα αιτήματα από την Τ.Κ. στο Δήμο Ξηρομέρου για παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους προκειμένου οι κάτοικοι του χωρίου να ΜΠΟΡΟΥΝ να πηγαίνουν στις δουλειές τους...
Επιτέλους, λίγο φιλότιμο…

Πάνος Πετρονικολός

Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλόπουλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.