Ανακοίνωση κρούσματος στην Αιτωλοακαρνανία με φερόμενη μόνιμη κατοικία Μύτικα.


Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ στις 6 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε 1 κρούσμα στην Αιτωλοακαρνανία το οποίο σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα, από πολύ νωρίς το πρωί στις 7 Σεπτεμβρίου μάθαμε ότι είναι απλά καταχωρημένο ως μόνιμη κατοικία Μύτικας.
Επιλέξαμε να μην το δημοσιοποιήσουμε για να δούμε αν θα έρθουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες, μιας και είναι πολύ συνηθισμένο και θα μπορούσε να συμβαίνει, το επίμαχο κρούσμα να δηλώνει μόνιμη κατοικία Μύτικα, αλλά να κατοικεί αλλού. Ο ΕΟΔΥ δεν δίνει τέτοιες λεπτομέρειες και μέχρι τώρα δεν είχαμε μάθει κάτι παραπάνω, έως σήμερα.
Σήμερα μάθαμε ότι πράγματι στην Αθήνα υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, όπου ο άνθρωπος στην ταυτότητα του αναφέρει σαν τόπο κατοικίας τον Μύτικα, αλλά ο συμπολίτης μας δεν έχει έρθει εδώ και πολλά χρόνια στον Μύτικα.
Εμπιστευόμαστε απόλυτα την πηγή μας, που μας ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός και ο Μύτικας συνεχίζει να παραμενει μία free covid περιοχή, μετά και τα πρόσφατα 68 αρνητικά τεστ.
Ευχόμαστε στον συμπολίτη μας περαστικά και τα καλύτερα.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει να υπάρχει πανικός, ούτε εφησυχασμός. Τηρούμε όλοι τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και συνεχίζουμε.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.