Συνεχίζει τις όμορφες πρωτοβουλίες και δράσεις του ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών.


Λίγο πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για τις εκλογές και λίγο πριν παραιτηθούμε για να αναλάβει ρόλο η Εφορευτική Επιτροπή προχωρήσαμε σε μια ακόμη δράση, σε δυο δωρεές, η μεν πρώτη προς τον Δήμο Ξηρομέρου και η δεύτερη στον Ηρακλή Αστακού.
Προς τον Δήμο Ξηρομέρου προσφέραμε γιλέκα φωσφοριζέ κίτρινου χρώματος για τις ανάγκες των εργαζομένων στην καθαριότητα. Είναι τα γνωστά γιλέκα που παρέχουν όλοι οι Δήμοι στους εργαζομένους της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ούτως ώστε να προφυλάσσονται από τυχόν ατυχήματα λόγω της αντανακλαστικής φωσφορούχες επένδυσης και η δεύτερη στο Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, ακριβώς ίδια γιλέκα κόκκινου χρώματος.
Γνωρίζουμε ότι η αξία δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αλλά θεωρούμε ότι έστω και με τον ελάχιστο αυτό αριθμό θα καλύψουμε επιμέρους ανάγκες
Παράλληλα προσφέραμε στον ΗΡΑΚΛΗ, την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστακού, δυο πολύ μεγάλες σημαίες οι οποίος θα αναρτηθούν η μια στην είσοδο του γηπέδου και η άλλη πάνω η δίπλα στα αποδυτήρια, ούτως ώστε να διακρίνεται ο μυθικός Ηρακλής (σύμβολο της ομάδας) στην είσοδο και έξοδο των αντιπάλων.
Σε λίγες μέρες μετά την Γενική Συνέλευση (μέσω περιφοράς) και την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθήσει, θα συνεχίσουμε και την ίδια πολιτική δηλαδή θα προβούμε και σε άλλες δωρεές και σε άλλους συλλόγους έχοντας πάντα ως κοινό παρονομαστή το χωριό μας τον Αστακό.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.