Πρόβλημα μετά την κακοκαιρία Ιανός για τα καινούργια φώτα στην είσοδο του Μύτικα.


Στις 30 Ιουλίου σας ενημερώσαμε με σχετική μας ανάρτηση, για την παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που επισκευάστηκαν τα φώτα στις δύο διασταυρώσεις των εισόδων του Μύτικα, που για πολλά χρόνια είχαν πρόβλημα και κανένας δεν ενδιαφερόταν (δείτε εδώ).
Πραγματικά η παρέμβαση της Περιφέρειας ήταν πάρα πολύ καλή και ο καινούργιος φωτισμός led έδωσε μία άλλη εικόνα στις δύο εισόδους του Μύτικα και κυρίως έλυσε το θέμα ασφαλείας, σε δύο κόμβους που στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλά και σοβαρά ατυχήματα.
Από το περασμένο Σάββατο όμως, που ο Μύτικας χτυπήθηκε και αυτός από τον Ιανό, η είσοδος από τον οικισμό της Παναγούλας έχει πρόβλημα και δεν ανάβει κανένα φωτιστικό.
Προφανώς στον πίνακα ισχύος, κάποιος διακόπτης έχει ανοίξει, για να προστατεύσει εκείνη την στιγμή της έντονης κακοκαιρίας την εγκατάσταση από τις υπερτάσεις των κεραυνών.
Ο Πρόεδρος του Μύτικα πήγε στο σημείο να προσπαθήσει να ανεβάσει τον διακόπτη, αλλά το κουτί είναι κλειδωμένο και κατόπιν αυτού ενημέρωσε την Περιφέρεια σχετικά με το πρόβλημα, παίρνοντας την διαβεβαίωση ότι θα λυθεί.
Καλό θα είναι να αποκατασταθεί άμεσα ο φωτισμός στο σημείο, γιατί ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.