Διαφήμιση του Μύτικα από την κα Άννα Διαμαντοπούλου.


Ένα τριήμερο στον Μύτικα πέρασε η πρώην Υπουργός και Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Άννα Διαμαντοπούλου, φιλοξενούμενη από συμπατριώτη μας σε σπίτι στον κάτω Μύτικα. Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου μοιράστηκε στο Facebook την εμπειρία της από το μέρος, ποστάροντας ένα πολύ όμορφο κείμενο προβολής του Μύτικα και 10 φωτογραφίες από στιγμές της στον Μύτικα και στα πολύ κοντινά μέρη Κάλαμο, Νυδρί, και Μεγανήσι. Επίσης έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσιασμένη από την πεζοπορία στον παλιό Βάρνακα.
Η δική μας αυτή ανάρτηση δεν έχει πολιτική χροιά. Άλλωστε σαν τοπικό Blog δεν ασχολούμαστε καθόλου με την κεντρική πολιτική σκηνή όπως όλοι θα έχετε παρατηρήσει. Η ανάρτηση μας έχει σκοπό να δείξει και να αναδείξει ότι διαθέτουμε ένα τόπο πανέμορφο, με εξαιρετικό περιβάλλον που οφείλουμε να διαφυλάξουμε, γιατί αυτό είναι η κοινή μας περιουσία και η κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.
Μας το λένε όλοι οι επισκέπτες, διάσημοι και μη που έρχονται. Το επισημαίνουν όλοι. Φυσικά έχουμε και πολλά προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσουμε εμείς εδώ.
Δείτε το ποστάρισμα της εξαιρετικής προβολής της κας Διαμαντοπούλου για τον αγαπημένο μας τόπο και τις φωτογραφίες με τις οποίες το συνόδευσε. 

Πηγή: Facebook.

«Πόσες πατρίδες είναι η πατρίδα μας, γράφει συχνά η Ρέα Βιτάλη. Πόσο μαγικός, πολύμορφος, ανεξερεύνητος τόπος είναι η Αιτωλοακαρνανία! Κι ο Μύτικας! Ένας βατήρας που οι άγριες κορφές κάνουν μακροβούτι στο Ιόνιο. Δεκάδες νησιά και νησάκια καταπράσινα, βουνά άγρια και και στρέμματα ελιές (μάλλον εγκατελειμμένες) σου δίνουν την Ελλάδα σε μια βόλτα. Ένα τριήμερο διάλειμμα σε μια καταπληκτική και σε πολλούς άγνωστη γωνιά της πατρίδας μας, μας γέμισε θαυμασμό για το τι έχουμε, αγωνία για το τι δεν κάνουμε και υπόσχεση επιστροφής...»










1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι για την τουριστική εξέλιξη στον τόπο μας. Οι συμπατριώτες μας και μπράβο τους επενδύουν και ρισκάρουν σε έναν τόπο που έχει μείνει πίσω, όπως ήταν πρίν 50 χρόνια, όπως είπε ένας Ιταλός τουρίστας. Θα πρέπει όμως, όλοι να συμβάλουν σε αυτήν την εξέλιξη. Τα ρεστωράν,τα ταβερνάκια και άλλα μαγαζιά θα πρέπει να τα υποστηρίζουμε, ώστε να μην κλείνουν απο τέλη Αυγούστου. Που θα βρεί φαγητό ο τουρίστας τον Σεπτέμβριο, ίσως και Οκτώβριο εάν μιλάμε για τουριστική σεζόν? Οι επιχειρηματίες επίσης θα πρέπει να φροντίζουν για την καλή εικόνα τους (τουαλέτες, καθαριότητα). Η Μαρίνα που δυστυχώς δεν έγινε και κατέληξε μαρίνα-φάντασμα, αποτέλεσμα στενομυαλιάς κάποιων, θα έφερνε μεγάλο αριθμό τουριστών. Τι παραπάνω έχουν τα Σύβοτα Λευκάδας που ήταν ένα μικρό χωριό και όμως η μαρίνα το εξέλιξε!!!!!Οτιδήποτε λοιπόν γίνεται είναι για το καλό όλων και πρέπει να το υποστηρίζουμε. Τα μόνα που πρέπει να πετροβολούμε είναι τα ιχθυοτροφεία, που είναι μέσα στα πόδια μας και θα αυξηθούν δυστυχώς. Τότε για ποιά τουριστική εξέλιξη θα μιλάμε? Γιατί να προτιμήσει ο ξένος βρώμικες θάλασσες που είναι και το μοναδικό προιόν που μπορεί ο τόπος μας να πουλήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.