Ευχές από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την νέα σχολική χρονιά.


Πηγή: Facebook.

Ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενοι ψεκασμοί για απεντομώσεις και απολυμάνσεις στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η πρώτη κατανομή μασκών με τη συνδρομή της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αγρινίου, ώστε αύριο να είμαστε έτοιμοι!!!!
Καλή σχολική χρονιά... ένα ιδιαίτερο ξεκίνημα. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού!
Όλοι οι μαθητές μας να έχουν υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα στο νέο δρόμο της μάθησης, που ανοίγεται για μια ακόμη χρονιά, που πρέπει με αισιοδοξία και πίστη στους στόχους τους, να τον διανύσουν με επιτυχία και σίγουρη προοπτική. Στον αγώνα αυτόν θα έχουν αρωγούς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους, οι οποίοι με κάθε καλή διάθεση τους περιμένουν στο γνώριμο και φιλικό σχολικό περιβάλλον, έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για το αγαθό της μάθησης.
«Τα καλά κόποις και μόχθοις κτώνται»!

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλάκης Λεων. Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.