Αλλαγή ατζέντας από την ΠΟΑΥ των ιχθυοκαλλιεργειών στα αντλιοστάσια της ύδρευσης.


Πηγή: Σελίδα Facebook Βελούτσα.
Γράφει ο Ηλίας Κοτρότσος. 

Την ώρα που επίκαιρο θέμα της κοινωνίας του Ξηρομέρου είναι οι ιχθυοκαλλιέργειες - ΠΟΑΥ και η πρώην Δημοτική Αρχή βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στο τοίχο για την αδράνεια ως πλήρη αδιαφορία που επέδειξε, έρχεται με εκκωφαντικό τρόπο το πολύ σοβαρό θέμα των αφύλακτων αντλιοστασίων και των ανοιχτών δεξαμενών να αλλάξει πλήρως την "ατζέντα".
Ίσως για κάποιους και να ήταν μια απέλπιδα στοχευμένη προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας, που βρήκε γόνιμο έδαφος σε πρακτικές και συμπεριφορές...
Ουδείς στοιχειωδώς σώφρων μπορεί να επιρρίψει ευθύνες για την υπάρχουσα κατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Αντιδήμαρχο. Ουδείς όμως εξίσου σώφρων μπορεί να αρνηθεί ότι οι ευθύνες για τα αφύλακτα αντλιοστάσια, τις ανοιχτές δεξαμενές, και την ποιότητα του παρεχόμενου νερού βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο.
Ολάκερη η κοινωνία του Ξηρομέρου πέραν των "ακούραστων χειροκροτητών" και ανωνύμων σχολιαστών ένθεν και ένθεν κατανοεί "τις πταίει".
Θα ήταν βέβαιο τούτο από μόνο του, ένα πολύ σοβαρό αλλά διαχειρίσιμο πρόβλημα, αν δεν συνοδεύονταν από τις συνεχείς και συνήθεις πλέον γνωστές και μη διαχειρίσιμες όσο κι αν εθελοτυφλούμε παρενέργειες...
Στην επιστήμη λένε ότι, αν μια παραδοχή οδηγεί σε εσφαλμένα αποτελέσματα, είναι λάθος η παραδοχή και θα πρέπει είτε να αντικατασταθεί με μια άλλη είτε να συμπληρωθεί ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.