Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου: Αποδοχή μελέτης προϋπολογισμού 124.000 €, για πρόταση ένταξης στο τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε.


Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, στα πλαίσια της υπ' αριθ. πρωτ. 99/14.04.2020 πρόσκλησης της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε., που λειτουργεί ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Ε.Π. Αλιείας & Θάλασσας 2014 - 2020, προτίθεται να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «Αποξήλωση Ασφαλτικού και Κατασκευή Νέου Σταμπωτού Δαπέδου σε Τμήμα του Παραλιακού Μετώπου Αστακού».
Η πρόταση θα υποβληθεί βάσει της υπ' αριθ. 47/2020 μελέτης που συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Ι.Π. Μεσολογγίου, κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 124.000 €.
Η υποβολή των προτάσεων ένταξης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΟΠΣ στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα άρχισε την 05.05.2020 και λήγει την 06.10.2020.
Σε έκτακτη κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου που έγινε χτες Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, έγινε ομόφωνη αποδοχή της μελέτης και ελπίζουμε να ευδοκιμήσει η προσπάθεια, να έχουμε ένταξη στην δράση και να γίνει στην έδρα του Δήμου στον Αστακό, ένα μικρό έργο ανάπλασης σε ένα σημείο που αποτελεί αναφορά για την πόλη και τους κατοίκους του, την παραλία της πόλης του Αστακού, που κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν την καθημερινή τους βόλτα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.