Η μηχανή του χρόνου: Η κοινωνική ζωή των ανθρώπων του Μύτικα.


Μία παλιά φωτογραφία της δεκαετίας του '60 σας παρουσιάζουμε σήμερα, όπου μία παρέα νεαρών Μυτικιωτών, διασκεδάζει στην Αθήνα στο κοσμικό κέντρο «ΤΡΙΑΝΑ», στην Λεωφόρο Συγγρού, όπως πιστοποιεί και η σφραγίδα που έχει στο πίσω μέρος.
Όπως ακριβώς μας τα έγραψαν σε μήνυμα στο Facebook, απαθανατίζονται ξεκινώντας από δεξιά: Καφαντάρης, Αμπάριας, Πριπρής, Β. Νάκος, Π. Καμαρέτσος, Κ. Ζήσης, Γ. Μαρούλης.
Ευχαριστούμε θερμά την φίλη κα Αναστασία (Τέσυ) Παπαδοπούλου για την παραχώρηση της φωτογραφίας και για τις πληροφορίες που μας έδωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.