Σε διαδικασία σύστασης Επιτροπής Αγώνα οι κάτοικοι του Καλάμου ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ.

Πλωτή διαδήλωση στο ''Βαθυλιμιόνι'' Καλάμου τον Σεπτέμβριο του 2013, ενάντια στην Π.Α.Υ. Α3 και στο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών, στην οποία είμαστε περήφανοι που ήμασταν παρόν. Με την Π.Ο.Α.Υ. προβλέπεται στο ''Βαθυλιμιόνι'' Καλάμου, η παραγωγική ζώνη Π-9 542,77 στρεμμάτων και δημιουργία νέας ιχθυοκαλλιέργειας 20 στρεμμάτων.
Πηγή: Facebook.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ

Όσοι κάτοικοι και φίλοι του Καλάμου θέλετε να συμμετέχετε στην Eπιτροπή Aγώνα της μη επέκτασης των ιχθυοκαλλιεργειών, παρακαλώ δηλώστε ονομαστική συμμετοχή στα εξής τηλέφωνα:
  • Παναγιώτα Γραψοπούλου 6983459850
  • Αθανάσιος Γιαννιώτης 6977002753 και sms, e-mail: gianthan78@gmail.com
  • Θεώνη Μπουλιέρη 6980122521
  • Πολύτιμος Μπούρης 6976818076

FACEBOOK
Θανάσης Γιαννιώτης
Giota Grapsopoulou
Θεώνη Μπουλιέρη
Polytimos Bouris

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ισχύς εν τη ενώση φίλοι γείτονες Καλαμισάνοι. Οι θάλασσα δεν έχει εμπόδια ως γνωστό και ότι πάθουν οι θάλασσες μας, όλοι μαζί θα το λουστούμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.