Όχι της Κοινότητας Καστού στην υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.


Με σαφή και καθαρή θέση ο Αντιδήμαρχος Καστού και η Κοινότητα, εναντίον της υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που θα καταστήσει όλη την περιοχή Βιομηχανική Ζώνη για ιχθυοκαλλιέργειες.

Δείτε την απόφαση:


4 σχόλια:

  1. Σε παραθαλάσσιες αραιοκατοικημένες περιοχές και όπως αραιοκατοικημένη είναι και η δική μας ευρύτερη περιοχη, μπορεί να υπαρξει στο μέλλον και λογω της πανδημίας, σχετικά μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη και ισως να εχει σταδιακά και η τουριστική περιοχή μας περαιτέρω οικιστική αναπτυξη παραθεριστικής ή και μόνιμης κατοικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αρχιπέλαγος Λευκάδας που συμπεριλαμβάνει ακτές Λευκάδας πλαγιά μέχρι αστακόνησια τα ενδιάμεσα νησιά μεγανησι άτοκο καλαμο Καστο μέχρι θιακι πρόκειται να γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη. Πάει το μοντέλο του μαζικού τουρισμού. Απομόνωση, παρθένα μέρη και φρέσκα ψάρια αυτά ζητάνε και το μοντέλο τουρισμού πάει ακριβώς προς τα εκεί με τα νέα δεδομένα. Να ξυπνήσουν και οι τελευταίοι και να καταλάβουν ότι μόνο εκεί μας ωφελεί. Κάτοικος καστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπατριώτη μας ας ευχηθούμε και να ελπίσουμε να σκούσουν την καθαρή φωνή σου οι πολιτικοί τσγοί του τόπου μας και της πατρίδας μας.
      Καλησπέρα Φίλε συμπατριώτη μας!

      Διαγραφή
  3. Η τριάδα των πανέμορφων Ιόνιων νησιών μας Άτοκος, Κάλαμος, Καστός,
    Είναι στολίδια για το τόπο μας και είναι αδιαπραγμάτευτα
    για κάθε είδους και μορφή "εξυπηρέτησης" ιδιοτελών οικονομικών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.