Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για το έργο: ''Αναβάθμιση υποδομών των λιμένων Αστακού και Μύτικα στον Δήμο Ξηρομέρου''.


Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για την υλοποίηση του έργου: ''Αναβάθμιση υποδομών των λιμένων Αστακού και Μύτικα στον Δήμο Ξηρομέρου'' με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ»''.
Κύριος του έργου είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου και Φορέας Υλοποίησης είναι ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, με Διευθύνουσα Υπηρεσία την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Θα συνταχθούν 9 μελέτες οι οποίες οι 4 από αυτές, προϋπολογισμού 168.098,62 €, αφορούν τον Αστακό και οι 5 από αυτές, προϋπολογισμού 219.751,55 €, αφορούν τον Μύτικα.


Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση από το ΦιλόΔημος ΙΙ, είναι η μεγαλύτερη που έχει έρθει ποτέ στον Δήμο Ξηρομέρου, η μεγαλύτερη απ' όλα τα Λιμενικά Ταμεία του νομού Αιτ/νίας και το μεγαλύτερο ενιαίο ποσό για μελέτες που έχει εισρεύσει στον Δήμο Ξηρομέρου.
Δείτε εδώ την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.