Ένταξη με 54.350 € του Δήμου Ξηρομέρου, στο πρόγραμμα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Υπουργείου Εσωτερικών.


Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ,  ο Δήμος μας επιχορηγείτε με το ποσό των 54.350 €, κατόπιν ένταξης του στο πρόγραμμα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Υπουργείου Εσωτερικών.
Οικονομική εξυγίανση, στήσιμο των ανύπαρκτων, παρατημένων και διαλυμένων υπηρεσιών, συνετή οικονομική διαχείριση, επίλυση παθογενειών χρόνων στα αυτονόητα, δουλειά, δουλειά και δουλειά τα μεγάλα ζητούμενα, για να ορθοποδήσει κάποια στιγμή ο Δήμος Ξηρομέρου, να είναι βιώσιμος χωρίς την δημιουργία νέων αλόγιστων χρεών, που έτσι όπως τον παράδωσαν κάποιοι «γνώστες» και «έμπειροι» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μόνο κατά όνομα ήταν Δήμος.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.