Στο Περιφερειακό Συμβούλιου Αττικής το θέμα της Π.Ο.Α.Υ. του Πόρου.


Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου Πόρου
κ. Γιάννη Δημητριάδη.

Την Τετάρτη 25.11.2020 στις 15:30 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με 8ο θέμα την έκφραση γνώμης για την θεσμοθέτηση ιχθυο-βιομηχανικής ζώνης (Π.Ο.Α.Υ.) στον Πόρο. Η γνώμη δεν είναι δεσμευτική για το Υπουργείο Περιβάλλοντος, αλλά οπωσδήποτε έχει μεγάλη σημασία το ΠΕ.ΣΥ. να γνωμοδοτήσει αρνητικά και ακόμα περισσότερο να στηρίξει το ομόφωνο Ψήφισμα του Δ.Σ. Πόρου, με το οποίο διαμηνύουμε στην Πολιτεία ότι η θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. στον Πόρο θα συνιστά casus belli για εμάς.
Χθες κάναμε τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Β. Θεοδωρακοπούλου και τους ξεκαθάρισα ότι από την μεριά μας δεν περιμένουμε από την Περιφέρεια ένα απλό ΟΧΙ στην Π.Ο.Α.Υ. (και μάλιστα εκπρόθεσμο τυπικά, αφού το θέμα έρχεται προς συζήτηση με μεγάλη καθυστέρηση), αλλά περιμένουμε πλήρη σύνταξη με τις θέσεις μας και πολιτική παρέμβαση που θα συμβάλει στην ματαίωση του σχεδιασμού. Οι δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη και της Αντιπεριφερειάρχη κατά την συζήτησή μας με ικανοποίησαν και θέλω να πιστεύω ότι θα αποτυπωθούν και στην Απόφαση του ΠΕ.ΣΥ.
Η συνεδρίαση ξεκινάει στις 15:30 και το θέμα της Π.Ο.Α.Υ. εκτιμώ ότι θα συζητηθεί μετά τις 17:00. Εφόσον επιτρέπεται, θα προσπαθήσω να αναμεταδώσω την συζήτηση (στην οποία έχω προσκληθεί να μετέχω μέσω τηλεδιάσκεψης), από την σελίδα «Δήμος Πόρου Ζωντανές Συνδέσεις» στο facebook. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσω σχετικά με ανάρτησή μου, διαφορετικά θα ενημερώσω κατευθείαν για την Απόφαση που θα ψηφισθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.