Νίκος Μανωλάκος: Ο πρώτος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που συντάσσεται κατά της δημιουργία Π.Ο.Α.Υ. και συγκεκριμένα σε αυτή του Πόρου.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Νίκος Μανωλάκος, Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας και της Εθνικής Αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ.
Είναι ο πρώτος Βουλευτής του Κυβερνόντος κόμματος που συντάσσεται κατά της Π.Ο.Α.Υ. και συγκεκριμένα αυτής του Πόρου και μπράβο του ως Βουλευτή, που εκλέχτηκε από τους πολίτες της εκλογικής του Περιφέρειας για να ακούει, να αφουγκράζεται τα προβλήματα και να παίρνει καθαρή θέση.
Πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι και ειδικά εδώ στην περιοχή μας για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, όταν κάποιοι μελετήσουν προσεκτικά περί τίνος πρόκειται, όταν καταλάβουν ότι μιλάμε για μία Π.Ο.Α.Υ. που δεν προβλέπονταν να βρίσκεται στο παράκτιο μέτωπο και προβλέπονταν να έχει 3 ζώνες και όχι 10, μόνο και μόνο για να νομιμοποιήσει την άναρχη χωροθέτηση των περασμένων χρόνων, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους να πατήσουν πόδι στην παράκτια περιοχή και να επιβάλλουν μονοκαλλιέργεια σε όλο το εύρος του Δήμου Ξηρομέρου, ενάντια σε όλες τις προηγούμενες αποφάσεις της τέως Νομαρχίας Αιτ/νίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ξηρομέρου, οδηγώντας σε μία περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή τον τόπο μας.

--------------------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου Πόρου
Γιάννη Δημητριάδη.

Την ρητή στήριξή του στο ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου κατά της θεσμοθέτησης βιομηχανικής ζώνης ιχθυοτροφείων στο νησί μας, γνωστοποίησε με επιστολή του ο βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων Νίκος Μανωλάκος. Καθαρές κουβέντες από τον στρατηγό και αναμένουμε να ακολουθήσουν άμεσα και οι υπόλοιποι βουλευτές μας!
Επίσης, αναμένουμε την θέση του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη και του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, το οποίο συζητάει το θέμα στη συνεδρίασή του μεθαύριο Τετάρτη 25.11.2020.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν ξεχωριστες Προσωπικότητες της πολιτικής και της κοινωνια μας και η βαρύτητα πρωτοβουλιών, λειτουργεί ως αντίβαρο και έτσι εξισορροπείται η κατάσταση των κοινωνικών μας πραγμάτων και προοδεύουν οι κοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.