Παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου στην κοινότητα Χρυσοβίτσας.


Φωτορεπορτάζ: κα Τζένη Παπαδημητρίου.

Ουσιαστική παρέμβαση για τον καθαρισμό του κοιμητηρίου, του κεντρικού δρόμου, των παραδρόμων, και της πλατείας πραγματοποιήθηκαν μέσα σε τρεις μέρες από εργάτες του Δήμου Ξηρομέρου με μέριμνα του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας.
Η αλλαγή είναι εμφανής από σήμερα, δεδομένου ότι είχε μεσολαβήσει μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που είχαν καθαριστεί πάλι.
Ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης για της εργασίες καθαρισμού που έγιναν στο κοιμητήριο, στους δρόμους, στην πλατεία και για της εργασίες που έγιναν στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού του τόνισε:
«Είναι γεγονός ότι ο χώρος του κοιμητηρίου και όλο το χωριό καθαρίστηκε από τους εργάτες του Δήμου ακόμη μια φορά για τούτη τη χρονιά. 
Οι εργάτες καθαριότητας του Δήμου, ασχολήθηκαν τρεις μέρες με ιδιαίτερη προσοχή και επιμονή με το κοιμητήριο και γενικά με όλο το χωριό και πραγματικά καθαρίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του. 
Κόπηκαν και απομακρύνθηκαν κλαδιά από δέντρα που εξείχαν στο δρόμο, κόπηκαν τα χόρτα που είχαν «πνίξει» τους διαδρόμους, έφυγαν τα σκουπίδια και από σήμερα το απόγευμα, η Χρυσοβίτσα έχει την εικόνα που αρμόζει σε έναν χωριό που πρέπει να σεβόμαστε. 
Ελπίζουμε ότι και οι συνδημότες μας θα φροντίσουν να διατηρούν το χωριό μας καθαρό. 
Ακόμη έγινε τοποθέτηση μιας ακόμα νέας βρύσης στο χώρο της πλατείας και αντικατάσταση διαφόρων ανταλλακτικών σε φρεάτια ύδρευσης του χωριού».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.