Ο όμιλος Ανδρομέδα - Νηρέας - Σελόντα, δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 16 εργαζομένων.

Φωτογραφία αρχείου Ιουλίου 2020, από την 24ωρη προειδοποιητική απεργία του Σωματείου Εργαζομένων «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.» στον Αστακό, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου. Η απεργία πραγματοποιήθηκε με παρουσία στα συσκευαστήρια στον «Τσαπουρνιά».


Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων ΝΗΡΕΥΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, ο όμιλος Ανδρομέδα - Νηρέας - Σελόντα, δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 16 εργαζομένων.
Η ανακοίνωση κάνει λόγο για αναλγησία προς τους εργαζόμενους που παράγουν τον πλούτο, καθώς επίσης αναφέρει ότι, η πολιτική του ομίλου να χρησιμοποιεί ανθρώπους και όταν δεν τους χρειάζεται να τους πετάει, πιέζοντας έτσι στα όρια τους τους υπόλοιπους συναδέλφους.
Καταλήγοντας με το κάλεσμα προς όλους εργαζόμενους σε συσπείρωση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Δείτε την ανακοίνωση:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.