Τοποθέτηση της μίας από τις δύο αντλίες ομβρίων στον Μύτικα, που είχε αφαιρεθεί προσωρινά για επισκευή - συντήρηση.

Φωτογραφική τεκμηρίωση της εργασίας επανατοποθέτησης.

Μετά την αντικατάσταση του κουτιού του πίνακα ισχύος, που τροφοδοτεί τις δύο αντλίες ομβρίων στον κεντρικό Μύτικα, για την οποία μας ενημέρωσε στις 14 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του Μύτικα (δείτε εδώ), ο οποίος για πάρα πολλά χρόνια ήταν σαπισμένος και επικίνδυνος για ηλεκτροπληξία για όποιον τον χειριζόταν, σήμερα είχαμε την τοποθέτηση της μίας από τις δύο αντλίες, που είχε αφαιρεθεί προσωρινά για επισκευή - συντήρηση. Έτσι τώρα λειτουργούν κανονικά και οι δύο.
Η τελευταία φορά που συντηρήθηκαν οι δύο αυτές κρίσιμες αντλίες ομβρίων, για να μην κινδυνεύει να πλημμυρίσει ο κεντρικός Μύτικας, δυστυχώς ήταν πριν 5 χρόνια.
Δυστυχώς στα ηλεκτρολογικά ο Μύτικας παραδόθηκε σε μία πολύ άσχημη κατάσταση, με ηλεκτρικές διατάξεις να βρίσκονται παρατημένες και ασυντήρητες για πάρα πολλά χρόνια, κυριολεκτικά σαπισμένες, κάτι το οποίο καθόλου δεν συνάδει με το ύψος των ποσών από εντάλματα πληρωμής που κόπηκαν τα προηγούμενα χρόνια για τα ηλεκτρολογικά του Μύτικα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.