Εντάχθηκε προσωρινά στο Πράσινο Ταμείο η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου για χρηματοδότηση 39.680 €, για δημιουργία σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.


Στις 30 Νοεμβρίου 2020 σας ενημερώσαμε για την πρόθεση του Δήμου Ξηρομέρου, να υποβάλλει πρόταση συμμετοχής στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2020», στον Άξονα Προτεραιότητας 4 – Κωδικός Πρόσκλησης: ΣΦΗΟ - 2020 του Πράσινου Ταμείου (δείτε εδώ).
Η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Ξηρομέρου προς το Πράσινο Ταμείο πραγματοποιήθηκε και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει, με προσωρινή ένταξη κατ' αρχήν του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία ευελπιστούμε σύντομα να γίνει και οριστική.
Με επίσημο έγγραφο από το Πράσινο Ταμείο, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2020, ο Δήμος Ξηρομέρου εντάσσεται προσωρινά στην δράση και χρηματοδοτείται με 39.680 €.
Σκοπός του χρηματοδοτικού εργαλείου, είναι να δημιουργηθούν σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου Ξηρομέρου, σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.