Η έντονη νεροποντή αυτή την φορά δεν δημιούργησε πρόβλημα εντός του οικισμού του Μύτικα.


Η έντονη χθεσινή νεροποντή αυτή την φορά δεν δημιούργησε πρόβλημα εντός του οικισμού του Μύτικα, μιας και τα συντηρημένα μοτέρ και ο καινούργιος πίνακας ισχύος με τον αυτοματισμό των φλοτεροδιακοπτών (δείτε εδώ) λειτούργησε, αντλώντας τα νερά του κεντρικού Μύτικα και δεν είχαμε τις εικόνες της προηγούμενης νεροποντής και οι δρόμοι του κεντρικού Μύτικα που παρουσιάζουν επαναλαμβανόμενα το πρόβλημα, αυτή την φορά ήταν τελείως στεγνοί.
Επίσης ο πραγματικός πρόσφατος καθαρισμός των φρεατίων, σε αντίθεση με αυτά που ζούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, όπου εντάλματα πληρωμής  κόβονταν, αλλά με τα φρεάτια ομβρίων ακαθάριστα, έπαιξε τον ρόλο του, ώστε σε αυτή την πράγματι μεγάλη νεροποντή να μην δούμε ζημιές (δείτε εδώ).
Τώρα αν όλος ο οικισμός του Μύτικα όπως φαντασιώθηκαν κάποιοι είναι οι δύο δρόμοι που διασταυρώνονται 50 και 70 μέτρων δίπλα στο σπίτι του αδελφού μου (επισυνάπτουμε εικόνα που υπήρξε το πρόβλημα), όπου εκεί είχε γίνει στο παρελθόν ένα μικρό τεχνικό έργο απορροής ομβρίων επί αντιδημαρχίας κ. Ηλία Ταμπάκη και από τότε δεν υπήρχε πρόβλημα, είναι αλήθεια ότι πράγματι παρουσίασε πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είναι ο όλος ο οικισμός του Μύτικα που ψευδώς κάποιοι συνειδητά διαδίδουν. Αυτά που λέμε τα ξέρουν όλοι οι Μυτικώτες.
Επίσης το πρόβλημα οφείλεται όπως ενημερωθήκαμε, διότι με παρέμβαση κάποιου αγνώστου, έχουν τσιμεντωθεί και έχουν εξαφανιστεί δύο φρεάτια ομβρίων(!!!) από αυτό το τεχνικό που έγινε επί κ. Ηλία Ταμπάκη και γι αυτό δημιουργήθηκε το πρόβλημα στο συγκεκριμένο και μόνο μικρό σημείο.
Μαθαίνουμε ότι εκεί θα υπάρξει παρέμβαση του Δήμου, ώστε να επανέλθουν τα φρεάτια που έχουν τσιμεντωθεί, για να μην δημιουργείται το πρόβλημα και να μην κινδυνεύει η περιουσία κανενός συμπολίτη μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.