“Οι ανέγγιχτοι” - Η παιδοφιλία σε όλες τις μορφές.


Πηγή: https://www.cretanmagazine.gr

Ο Κουβανός καλλιτέχνης Εrik Ravelo είχε τίτλο “οι ανέγγιχτοι”, και είναι φωτογραφίες παιδιών που σταυρώθηκαν το καθένα για ένα διαφορετικό λόγο.
Η πρώτη εικόνα αναφέρεται στην παιδοφιλία στο Βατικανό.
Η δεύτερη εικόνα αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στην Ταϊλάνδη (στον τουρισμό), και η τρίτη αναφέρεται στον πόλεμο στη Συρία.
Η τέταρτη εικόνα αναφέρεται στη διακίνηση οργάνων στη μαύρη αγορά, όπου τα περισσότερα από τα θύματα είναι παιδιά από φτωχές χώρες.
Η πέμπτη αναφέρεται στα δωρεάν όπλα στις ΗΠΑ και τέλος, η έκτη εικόνα αναφέρεται στην παχυσαρκία, κατηγορώντας τις μεγάλες εταιρείες τροφίμων.
Η σειρά που παρήγαγε ο Κουβανός καλλιτέχνης Εrik Ravelo είχε τίτλο “οι ανέγγιχτοι”, και είναι φωτογραφίες παιδιών που σταυρώθηκαν το καθένα για ένα διαφορετικό λόγο και με ένα σαφές μήνυμα, επιδιώκει να επιβεβαιώσει το δικαίωμα των παιδιών να προστατεύονται και να αναφέρουν την κακοποίηση που υπέστησαν.

1 σχόλιο:

 1. Εάν θέλουμε να λέμε και να υπάρχουμε ως πολιτισμένη κοινωνία, εδώ δέν χωράνε δικιολογίες, δέν ήξερα,
  ή : << εξαπατήθηκα >> και μαλιστα να λέγονται
  ακόμα και εάν συνίστανται οι δικιολογημένες/δικαιολογίες από εκφραστές του Πολιτισμού.
  Υπάρχει και ο δρόμος της κοινωνικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.
  Και το θεμα δέν είναι ούτε πολιτικό, ούτε κομματικό.
  Η κοινωνική ευθιξία είναι θέμα καθαρά αξιοπρέπειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.