Είναι επιτακτική ανάγκη η συντήρηση της οδού Χρυσοβίτσα - διασταύρωση Πηγάδια (Βαλόστρατο).Με επιστολή - αίτηση προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη και την κα Ραλάτου Ρούλα της Τεχνικής Υπηρεσίας, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Βασιλόπουλου Πετρονικολός Παναγιώτης, Μαχαιράς Μπαρμπαρούσης Γεώργιος, Μπαμπίνης Ζαρκαδούλας Θεόδωρος, Προδρόμου Παπούλιας Δημήτριος, Σκουρτούς Τζογάνης Σταμάτης και Χρυσοβίτσας Χρόνης Ιωάννης, ζητούν από το Δήμο Ξηρομέρου να προχωρήσει στη σύνταξη μελέτης, ώστε ο δρόμος Χρυσοβίτσα - Διασταύρωση Πηγάδια (Βαλόστρατο), να μπορέσει να ενταχθεί πρωτίστως, σε πρόγραμμα "αγροτικής οδοποιίας", με στόχο αργότερα να ενταχθεί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Σύμφωνα με τους Προέδρους, η συγκεκριμένη οδός αποτελεί την κεντρική οδική αρτηρία προς την πρωτεύουσα του Νομού, είναι πολυσύχναστη τόσο από τους αγρότες, κτηνοτρόφους, κατοίκους των γύρω χωριών και οικισμών όσο και από όσους κατευθύνονται προς την πόλη του Μεσολογγίου.
Η συχνότητα χρήσης της οδού που είναι μεγάλη, δημιουργεί την επείγουσα ανάγκη να ασκηθούν ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, κάτι όμως που δεν είναι εύκολο να καλυφθεί από το ταμείο του Δήμου, σύμφωνα με την εκτίμηση των Προέδρων.
Το θέμα είχε αναδείξει ο Πρόεδρος της Χρυσοβίτσας κ. Χρόνης Ιωάννης, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρομέρου (18 Φεβρουαρίου 2021).

Δείτε απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Χρόνη:


Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δημάρχου:


Δείτε ολόκληρη την επιστολή - αίτηση των Προέδρων:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.