Πρόβλημα με την πλωτή στον πάνω Μύτικα. Άμεση η επέμβαση του Λιμενικού Ταμείου. Εκκρεμεί ευθυγράμμιση και καλύτερο δέσιμο της.


Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με την πλωτή εξέδρα στον πάνω Μύτικα εδώ και κάποιες ημέρες, όπου έσπασε μία καδένα αριστερά που την συγκρατεί και μετακινήθηκε από την θέση της.
Το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου επενέβη άμεσα την άλλη ημέρα και με δύτη έδεσε προσωρινά την πλωτή από το σημείο που έφυγε η καδένα, με πολύ χοντρό καραβόσκοινο, την ασφάλισε και η πλωτή άντεξε στην μεγάλη κακοκαιρία και θαλασσοταραχή των τελευταίων ημερών.
Μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα επέμβει πάλι ώστε να ευθυγραμμιστεί και να δεθεί καλύτερα η πλωτή.



6 σχόλια:

  1. Αυτο το εκτρωμα δεν παιρνει διορθωση. Θελει ξηλωμα. Οποιος το κανει θα μεινει στη ιστορια ως ευεργετης του Μυτικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σκαλωσιές είναι κομμάτι της ιστορίας
    του Μύτικα. Δέν καταλαβαινω αυτό το
    έκτρωμα που λές. Να πείς για κάτι καλλΊτερο ΟΚ
    Αλλά μπάμ και κάτω.....ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου δεν εχω προβλημα με τις σκαλωσιες το αντιθετο θα ελεγα. Απλα θεωρω οτι αυτη οπως τη φτιαξανε ειναι πολυ ασχημη. Στην παλια σκαλωσια σχεδον μεγαλωσα...

      Διαγραφή
  3. Το πρόβλημα είναι η νομοθεσία που δεν επιτρέπει εύκολα μόνιμες εγκαταστάσεις στην θάλασσα αλλιώς μια σκαλωσιά σαν του Μπουμπουλη θά ήταν ότι έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκαλωσιά στο Μύτικα υπήρχε από πριν 100 χρόνια. Αντικαταστάθηκε από αυτό το κακόγουστο και κακοτοποθετιμένο κατασκεύασμα, αφού η προηγούμενη αφέθηκε να παρασυρθεί. Ήταν σφάλμα και πρέπει να διορθωθεί. Όχι σαν του μπούμπουλη που λέει κάποιος αλλά όπως ήταν η παλιά που με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να είναι θαυμάσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.