Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αγροτική οδοποιία Αλυζίας. Προσβάσιμος θα καταστεί ο πολύ σημαντικός αρχαιολογικός χώρος «Καστρί».


Όπως μας ενημέρωσε με σχετική του ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, υπογράφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου».
Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 595.000 €, προκηρύχτηκε σε διαγωνισμό στις 18 Δεκεμβρίου 2019 (δείτε εδώ) και στις 16 Σεπτεμβρίου 2020, σας ενημερώσαμε ότι έχουμε οριστικό ανάδοχο (δείτε εδώ).
Περιληπτικά, το συγκεκριμένο έργο αφορά την βελτίωση της βατότητας τμήματος του αγροτικού δικτύου της Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου. Συγκεκριμένα το τμήμα αυτό διασχίζει αγροτικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις. Ξεκινάει από την Επαρχιακή οδό Αετού - Αρχοντοχωρίου και προσεγγίζει τη θέση «Καστρί».
Το συγκεκριμένο τμήμα έχει μήκος 3.750 μέτρα και ευρίσκεται στην λοφώδη περιοχή του Αρχοντοχωρίου. Διασχίζει και εξυπηρετεί κυρίως κτηνοτροφικές εκτάσεις και δίνει διέξοδο προς την Επαρχιακή οδό Αετού - Αρχοντοχωρίου.
Το έργο αναπτύσσεται σε δημόσια έκταση, εφ' όσον οι εργασίες πραγματοποιούνται στο κατάστρωμα των δρόμων και στα πρανή, που ευρίσκονται σε δημόσια έκταση.
Αν θέλετε να λάβετε γνώση τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, δείτε εδώ.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.