Οριστικός ανάδοχος για τον διαγωνισμό στο έργο «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου». Διαγωνισμοί και απ' ευθείας αναθέσεις.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2019, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 595.000 € (δείτε εδώ).
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.
Ο διαγωνισμός έγινε, και αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό μας δημοσίευμα στις 16 Ιουνίου 2020 (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο προσωρινός ανάδοχος κατέστη και οριστικός και απομένει η υπογραφή της σύμβασης (προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό αν δεν κάνουμε λάθος δεν προβλέπεται λόγω ύψους του ποσού) και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον οριστικό ανάδοχο.
Να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας, ότι στον 1ο χρόνο της νέας δημοτικής αρχής του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σας παρουσιάσαμε με επίσημα στοιχεία ότι 5.078.272,71 € δημοπράτησε η νέα δημοτική αρχή μέσω 9 διαγωνιστικών διαδικασιών (δείτε εδώ).
Με επίσημα στοιχεία σας παρουσιάσαμε ότι 501.046,76 € ήταν οι απ' ευθείας αναθέσεις, δηλαδή 690.815,37 € λιγότερα από το 1.191.862,13 € από τον αντίστοιχο 1ο χρόνο της διοίκησης του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη (δείτε εδώ).
Επίσης τα χρήματα των διαγωνισμών σε ποσοστό, είναι για τον 1ο χρόνο της διοίκησης του κ. Τριανταφυλλάκη, 913,53 % παραπάνω από τις απ' ευθείας αναθέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.