Απόρριψη ειδικής διοικητικής προσφυγής του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης, για ακύρωση 21 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής.


Σας ενημερώνουμε ότι κρίθηκαν από την Αποκεντρωμένη (σημερινό έγγραφο που ανέβηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»), οι δύο προσφυγές του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου. Η ειδική διοικητική προσφυγή έγινε στις 25.1.2021 και ακολούθησε συμπληρωματική ειδική διοικητική προσφυγή για το ίδιο θέμα στις 3.2.2021.
Το αίτημα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της παράταξης του, ήταν να ακυρωθούν 21 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξηρομέρου, που ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση στις 31/12/2020.
Ο κ. Γαλούνης έχει δικαίωμα να προσφύγει κατά της απόφασης απόρριψης, με νέα προσφυγή εντός ενός μηνός, στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06 (ΔΚΚ).
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της απόρριψης.

2 σχόλια:

  1. Ο Γαλουνης μόνο να μπλοκάρει το δήμο θέλει γιατί βλέπει ότι γινεται δουλειά και αποδεικνύεται ότι πέντε χρόνια δεν έκανε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λαϊκίστικη και άνευ ουσίας αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.