Σημαντική παρέμβαση σε κομμάτι αγροτικής οδοποιίας στα Βλυζιανά από τον Δήμο Ξηρομέρου (βίντεο).Σημαντική παρέμβαση σε κομμάτι αγροτικής οδοποιίας στα Βλυζιανά από τον Δήμο Ξηρομέρου, με μηχάνημα και οδηγό, παρουσία και του Προέδρου της Τ.Κ. Δημήτρη Ζαρκαδούλα, με τον κτηνοτρόφο Κώστα Ζαρκαδούλα να βοηθά εθελοντικά όπως μπορεί (μαζί με άλλους συγχωριανούς του) και να ευχαριστεί αυθεντικά και με ενθουσιασμό μέσα από την καρδιά του τον Δήμο.
Παρεμβάσεις πολύ σημαντικές σε ένα Δήμο καθαρά αγροκτηνοτροφικό, με εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων, που αν δεν είναι σε καλή κατάσταση, δυσκολεύουν τους ανθρώπους αυτούς να πάνε στα πράγματα τους και να παράγουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.