Εκκινεί τις διαδικασίες ο Δήμος Ξηρομέρου, για να αποκτήσει ο Αστακός σύγχρονο νέο κτίριο Γυμνασίου.


Στην πρόσκληση για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στα θέματα ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα στα θέματα 3, 4 και 5, έχουμε την εκκίνηση των διαδικασιών για να αποκτήσει ο Αστακός, ένα σύγχρονο νέο κτίριο Γυμνασίου.
Είναι μία διαδικασία που θα πάρει αρκετό χρόνο, αλλά είναι η αρχή και τα πρώτα απαραίτητα βήματα, για να αποκτήσει ο Αστακός μία αναγκαία υποδομή στον τομέα της Παιδείας που την δικαιούται.
Δείτε εδώ την σχετική πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.