Αλέξανδρος Φραίμης: Χαίρομαι που είχα άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Αλέξανδρου Φραίμη.

Χαίρομαι που είχα άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη, αλλά πολύ περισσότερο που ήδη είχε δρομολογηθεί η αποκατάσταση του εν λόγω ακινήτου κατά τα λεγόμενα του.
Περισσότερα λοιπόν ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ που να ενημερώνουν για τις αναπλάσεις κλπ έργα, τον τρόπο που αυτά θα γίνουν, το κόστος κλπ και όχι ΔΕΛΤΙΑ για εσωτερικές αντιπαλότητες δημοτικών συμβούλων και αρχηγών παρατάξεων.
Θα μου επιτραπεί πάντως να κάνω κι άλλες υποδείξεις για έργα και ανάπτυξη Δ.Δ. Αστακού - Αλυζίας - Φυτειών, έστω και αν γίνομαι κουραστικός!!! Δυστυχώς για κάποιους... έχω άποψη... την οποία από εδώ και εις το εξής θα την καταθέτω δημόσια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.