Η εικόνα του Δημαρχείου στον Αστακό επιβάλλεται και πρέπει να αλλάξει.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Είναι απόλυτα εύλογο και αυτονόητο, ότι η εικόνα του παρατημένου επί χρόνια εξωτερικού και περιβάλλοντος χώρου του Δημαρχείου στον Αστακό πρέπει να αλλάξει. Αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι ότι με την βοήθεια των οκταμήνων από τον Νοέμβριο έχουν ξεκινήσει εργασίες στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου (εξού και η σημερινή εικόνα με τα μπαλώματα), με σκοπό να βαφτεί. Άρα πολύ καλώς αναδεικνύεται δημόσια το θέμα από ενεργούς πολίτες και πρέπει σύντομα η εικόνα του Δημαρχείου να είναι άλλη, όπως πολύ σωστά επισημαίνουν όλοι και απ' ότι φαίνεται αυτό έχει δρομολογηθεί.

Πηγή: Σελίδα Facebook
Αλέξανδρου Φραίμη.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ:
Την εικόνα που παρουσιάζει στους πολίτες και επισκέπτες το κτήριο και ο εξωτερικός χώρος (πεζοδρόμια, φωτισμός, παρτέρια κλπ) που στεγάζεται ο Δήμος θα την χαρακτήριζα απαράδεκτη. Δημόσια κτήρια, δρόμοι και πεζοδρόμια της πόλης τα τελευταία 20 με 30 χρόνια αφημένα στη τύχη τους.
Καιρός, θα έλεγα, το σπίτι των δημοτών, να συμμορφωθεί (όχι μόνο τα όσα φαίνονται) αν δυνατόν με νέα χρώματα, πλάκες πεζοδρομίου και άνευ μαθηματικών τύπων (ίσως θα ταίριαζε στην περίπτωση μας ο χημικός τύπος του νερού (H2O) . Ενδιαφέρον, μεράκι και μια μικρή απλή αρχιτεκτονική πινελιά χρειάζεται!!
Σχετικά με τα χρήματα καλό θα είναι να μην ακούσω τo γνωστo mp3.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.