Ευχαριστίες από την σχολική κοινότητα του Καραμούζειου Γυμνάσιου Αστακού.


Οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων και ο Διευθυντής του Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «ΝΕΤ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» και τον εκπρόσωπό της κ. Αλέξανδρο Χασάπη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους για δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (laptop), με την οποία καλύφθηκε μέρος των βασικών αναγκών της σχολικής μονάδας, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου και στη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Κουντούρης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.