Στον κλοιό του Covid η Αιτωλοακαρνανία. Αύξηση της διασποράς σε όλο τον νομό και στον Δήμο Ξηρομέρου με επίκεντρο τον Αστακό.


Όπως φαίνεται με τα τελευταία στοιχεία, η διασπορά του Covid στην κοινότητα σε όλο τον νομό Αιτ/νίας βρίσκεται σε μεγάλα ποσοστά πλέον. Το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο Ξηρομέρου και ιδιαίτερα στον Αστακό, με τα αποτελέσματα από τα πολύ πρόσφατα rapid tests, σύμφωνα με το site https://www.agriniotimes.gr να είναι:
  • Κοινότητα Σκουρτού Ξηρομέρου: Πραγματοποιήθηκαν 43 rapid test και προέκυψε 1 θετικό (2,23%). Αφορούν σε άνδρα 19 ετών.
  • Δήμος Αστακού: Πραγματοποιήθηκαν 93 rapid test και προέκυψαν 5 θετικά (5,37%). Αφορούν σε 3 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη.
Εμείς αυτό που θα ευχηθούμε είναι ψυχραιμία και κυρίως υπευθυνότητα. Τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, με όλες τις προφυλάξεις από όλους μας, με περιορισμό των μετακινήσεων στις άκρως απαραίτητες, μέχρι να προχωρήσει σε εκείνα τα ποσοστά ο εμβολιασμός, ώστε να χτιστεί το τείχος ανοσίας, όπως επαναλαμβάνουν οι καλοί γιατροί που διαθέτει η πατρίδα μας. Αυτή είναι μόνιμη λύση, ο εμβολιασμός. Μέχρι τότε τήρηση των μέτρων.
Υπομονή και σύντομα να ανακτήσουμε τις προσωπικές μας ελευθερίες, την κοινωνικότητα μας, τις συνήθειες μας, να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.