Ξηρόμερο: Η αμεσότητα επίλυσης των προβλημάτων! (Φωτογραφίες - Βίντεο).Την άμεση στήριξη του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία εκφράστηκε έμπρακτα ικανοποιώντας το αίτημα του κτηνοτρόφου, διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά, ιδιαίτερα με ότι σχετίζεται με την στήριξη του πρωτογενή τομέα.
Οι ασχολούμενοι με τη γεωργία και κτηνοτροφία, βρίσκουν συμπαραστάτη στο έργο τους το Δήμο Ξηρομέρου.
Συγκεκριμένα μετά από αίτημα του συμπατριώτη μας Κώστα Ζαρκαδούλα από τα Βλυζιανά, που ασχολείται με την κτηνοτροφία (νέος κτηνοτρόφος) και με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για την μεταφορά του γάλακτος (τόσο του ιδίου όσο και τους επιχειρηματίες που συλλέγουν το γάλα), λόγου του ότι η αγροτική οδοποιία ήταν προβληματική και χρειαζόταν βελτίωση.


Ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του, στέλνοντας μηχάνημα και με τη βοήθεια του ιδίου του κτηνοτρόφου με το δικό του αγροτικό μηχάνημα, ο δρόμος έγινε προσβάσιμος και το βυτίο μεταφοράς γάλακτος παραλαμβάνει το γάλα από το στάβλο του.
Και όπως αναφέρει και ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Ξηρομέρου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του προβλήματος, με τέτοιες απλές κινήσεις βγάζουν τα χωριά από την απομόνωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.