Εφ’ όλης της ύλης στον Antenna Star ο Γ. Τριανταφυλλάκης – Σημαντική συνέντευξη για το Ξηρόμερο (Ηχητικό).Τον Μάιο του 2019 ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης με τον συνδυασμό «Ξηρόμερο: Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα» έγραψε ιστορία στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, για τα δεδομένα της Αιτωλοακαρνανίας, καταφέρνοντας να εκλεγεί Δήμαρχος Ξηρομέρου με το εξωπραγματικό 75,94%.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εκλογή του, φιλοξενήθηκε ζωντανά στο στούντιο του Antenna Star 103.5 παραχωρώντας σήμερα μία μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «Με υπογραφή» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Σωκράτης Τσόμπος.
Στη συγκεκριμένη συνέντευξη κάνει αναφορά στα πρώτα του βήματα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, στα τεράστια φυσικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου και την ανάδειξη αυτών με έργα και ενέργειες.
Όμως, ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι αναφορές του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στις κυοφορούμενες εξελίξεις για την αξιοποίηση του Λιμανιού στο Πλατυγιάλι, τις οποίες χαρακτήρισε ελπιδοφόρες, όχι μόνο για την ανάπτυξη της περιοχής του Ξηρομέρου, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της χώρας.
Με προσεκτικό λόγο και σοβαρότητα ανέφερε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα, έχουν υπογραφεί και σύμφωνα εμπιστευτικότητας, χρειάζεται όμως όπως είπε υπομονή και σοβαρότητα έως ότου έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παράλληλα, έκανε λόγο και στις μεγάλες ελλείψεις στον τομέα των Υποδομών αναφέροντας χαρακτηριστικά την ολοκλήρωση σύνδεσης Πλατυγιαλίου – Αστακού – Ιόνιας Οδού και την ανάλογη δημιουργία νέου δρόμου από το Πλατυγιάλι έως τον Αστακό.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην Π.Ο.Α.Υ.
Επίσης, μιλά για την καθημερινή και πολύωρη ενασχόληση με τα καθήκοντα που έχει ως Δήμαρχος, αλλά απαντά και σε ερωτήματα που αφορούν τη σχέση του με τους πολίτες και την οικογένειά του.
Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Τριανταφυλλάκη στον Antenna Star 103.5:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.