Αρνητικά όλα τα Covid tests σε Μύτικα και Κανδήλα.


Όπως μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά συμπατριώτες μας από Μύτικα και Κανδήλα (τους ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση), πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα rapid tests με τα εξής αποτελέσματα:
  • Μύτικας: Σε 71 tests όλα αρνητικά.
  • Κανδήλα: Σε 57 tests όλα αρνητικά.
Σοβαρότητα, ψυχραιμία, ανθρωπιά και υπομονή από όλους μας.
Η αλληλεγγύη, η έγνοια, το ενδιαφέρον και η ανθρωπιά μας, σε όλους τους συμπατριώτες μας που είναι φορείς ή νόσησαν από τον Covid.
Τηρούμε όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας, η οριστική μας ελευθερία περνά μέσα από τον εμβολιασμό, όπως μας λένε οι Έλληνες καλοί επιστήμονες - γιατροί που διαθέτει η χώρα μας.
Απτό παράδειγμα το Ισραήλ, που μετά τους εμβολιασμούς του πληθυσμού, η ζωή έχει επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.