Αίτημα προσωρινής άδειας για την διαχείριση της χερσαίας και της θαλάσσιας ζώνης της λιμενικής εγκατάστασης του Μύτικα.


Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, που έγινε στις 5 Απριλίου, αποφασίστηκε η υποβολή αιτήματος προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προσωρινής άδειας για την διαχείριση της χερσαίας και της θαλάσσιας ζώνης της λιμενικής εγκατάστασης του Μύτικα, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου και έως ότου ευδοκιμήσει ο καθορισμός της χερσαίας ζώνης λιμένα που εκκρεμεί.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

2 σχόλια:

  1. Προ χωράτε και πίσω μή κοιτάτε.
    Και άστε τους άλλους να ονειρεύονται και να ορέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.