Παρέμβαση στο Κοιμητήριο Μύτικα και από την κάτω πλευρά προς την θάλασσα.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Μύτικα.

Τοποθετήθηκε από εθελοντές πλέγμα στην μάντρα του κοιμητηρίου που είναι προς τη θάλασσα. Έτσι πια η πρόσβαση σε τετράποδα είναι αδύνατη, εκτός αν υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

3 σχόλια:

 1. Πρόεδρε συνέχισε το έργο σου σε όλα τα επίπεδα, σε έναν Μύτικα με πολύ σοβαρά προβλήματα, που θα πάρει χρόνο για να δείξει ένα νοικοκυρεμένο χωριό όπως το θέλουμε και το ονειρευόμαστε.
  Για το Κοιμητήριο παρέλαβες ένα χώρο κατά γενική ομολογία προβληματικό και με έργο, έχεις πάλι κατά γενική ομολογία βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση.
  Να εξάρουμε τους δύο εθελοντές συμπατριώτες μας και τον πραγματικό και ανιδιοτελή εθελοντισμό, που εξυψώνει το άνθρωπο, είναι διακριτικός και συνάμα αθόρυβος και μπράβο σου που μπορείς να τον εμπνέεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπραβο στην κοινοτητα κ στους εθελοντες.Θοδ Γκουρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν χρειαστεί τα σφάζω εγώ τ αρνιά και τα μοιράζουμε στη γιορτή της σαρδέλας 😉

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.