Απαγγελία ποιημάτων από τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας εν Οίδα... ¨Η Ποίηση Εντός Μας...¨


Ξεκινήσαμε το Φθινόπωρο, με την προσμονή μικρού παιδιού, δυστυχώς, λόγω των συνθηκών, δεν ευτυχήσαμε να ανοίξουμε Αυλαία...
Κατορθώσαμε ωστόσο, να δημιουργήσουμε ένα αποτύπωμα στον Χρόνο, μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας, με όχημα την Αγάπη...
Δίχως αυτήν, καμία Τέχνη δεν μπορεί να σταθεί στο Συμπαντικό Στερέωμα, έτσι κι εμείς, με το εγχείρημά μας αυτό, στέλνουμε το μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά και μπορούν να συμβούν, κυρίως η Εσωτερική Αλλαγή, μόνο μέσω αυτής ο Κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει, μαζί με εμάς πρωταγωνιστές και όχι ουραγούς....

¨Η Ποίηση Εντός Μας...¨
Τετάρτη, 12 Μαϊου στις 08:00 μ.μ.

Απαγγελία ποιημάτων από τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας εν Οίδα...

Μία καλλιτεχνική προσπάθεια, σε σκηνοθεσία Δέσποινας Κούρτη.

Απαγγέλουν: Ρίτα Βούλγαρη, Δώρα Τσούνη, Τζωρτζίνα Καμπισσοπούλου, Δέσποινα Λιότου, Αριάδνη Θεοχαρίδη, Νίκος Ζούλας, Βάσω Καϋμενάκη, Αλεξάνδρα Γριτσίπη.
Μουσική (Ποιήματα για τον πόλεμο): Θοδωρής Λύτρας.

* Με την Υποστήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου Πολιτισμός, Περιβάλλον & Αθλητισμός, Παιδεία & Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Ξηρομέρου.

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Απόλαυσα το video και απόλαυσα ποίηση. Ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με δημιουργικές δραστηριότητες και εδώ, στο απομακρυσμένο από τα αστικά κέντρα χωριό μας. Περιμένουμε και άλλες πρωτοβουλίες από νέους ανθρώπους στον τομέα του πολιτισμού. Και πάλι μπράβο σε όλη την ομάδα και ιδιαίτερα στη Δέσποινα Κούρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.