Επίσκεψη Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη στη Μπαμπίνη.Ενημέρωση στους απανταχού Μπαμπινιώτες.
Ως Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης, αφού ενημέρωσα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σου συλλόγου μας, επισκέφτηκα το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη στο γραφείο του χωρίς κανένα προκαθορισμένο ραντεβού. Ο κύριος Δήμαρχος αφού με καλωσόρισε ευγενικά, αρχίσαμε μία πολύ και καλή εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν χωριό μας,  καθώς και ζητήματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Tελειώνοντας τη συζήτηση- ενημέρωση, έκανα πρόσκληση στον κύριο Δήμαρχο να να επισκεφτεί άμεσα το χωριό μας, ο οποίος ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιθυμία, μας επισκέφτηκε 27/5/2021 και του αναπτύξαμε ζητήματα που έχει ως προτεραιότητα ο Σύλλογός μας.
Παρών στη συζήτηση ήταν και ο ειδικός γραμματέας του συλλόγου μας Ντίνος Θ. Μπαρπαρούσης καθώς και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μπαμπίνης Φώτης Δ. Μπενέκος.

Συζητήσαμε για τα παρακάτω:
1) Καθαρισμός οικοπέδου Γιάννη Παπαστάμου στο κέντρο του χωριού μας για το οποίο είμαστε η διαδικασία δωρεάς προς το Σύλλογο μας.
2) Αντικατάσταση Παιδικής Χαράς (μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο άμεσο πρόγραμμα του Δήμου).
3) Σχολικές τουαλέτες και συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου.

θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για ένα ποιοτικό - καθαρό περιβάλλον του χωριού μας.

Μπαμπίνη 28/05/2021

Κομπλίτσης Απόστολος

Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου
''Χριστόδουλος Παμπλέκης''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.