Ανοικτή δήλωση του συμπατριώτη μας Πάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την διοίκηση του στο Νοσοκομείου Μεσολογγίου.


Πηγή: Σελίδα Facebook
κ. Πάνου Παπαδόπουλου.

ΔΗΛΩΣΗ.

Κλείνει μετά από δημοσίευση της σχετικής ΚΥΑ στο ΦΕΚ των αρμόδιων υπουργών υγείας η θητεία μου τεσσάρων (4) χρόνων και δύο (2) μηνών στην διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε για το καλύτερο και θεωρώ ότι τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Ένα νοσοκομείο κατέχει ήδη περίοπτη θέση στην ψυχή και την καρδιά ΌΛΩΝ χωρίς εξαίρεση των συμπολιτών μας και αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού!
Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού, αυτούς τους πραγματικούς ΗΡΩΕΣ στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και όχι μόνο που βιώνουμε. Χωρίς αυτούς ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γινόταν. Για αυτό για μια ακόμη φορά κάνω δημόσια έκκληση να αμειφθούν γενναία και όπως τους αξίζει!
Δεν είναι η ώρα του απολογισμού. Αυτός θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. Το αποτύπωμα όμως που κυρίως μένει αυτά τα χρόνια είναι η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η εργασιακή ειρήνη που επήλθε. Και βέβαια η αντιμετώπιση της πανδημίας και η λειτουργία του πρότυπου εμβολιαστικού κέντρου αποτελούν πρόσφατα δείγματα γραφής.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους φορείς της πόλης, τους συνδημότες, τους εκπροσώπους της ΤΑ, τους διευθυντές κλινικών και προισταμένους όλων των τμημάτων, το σωματείο εργαζομένων καθώς και όλους τους ανώνυμους και επώνυμους δωρητές που έδειξαν και δείχνουν τέτοια αγάπη και εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο μας.
Αποχωρώ λοιπόν... Γεμάτος συναισθήματα, εμπειρίες και συγκινήσεις που μέχρι τώρα στην διαδρομή μου ομολογώ ότι δεν έχω ζήσει. Εύχομαι και ελπίζω τον πήχυ που τόσο ψηλά ανεβάσαμε, να μην τον περάσουμε με ευκολία από κάτω...
Το νοσοκομείο και τα μάτια μας! Να είστε σίγουροι ότι από άλλο μετερίζι θα ξανανταμώσουμε... Και έχουμε πολλά να πούμε, μιας και δεν θα υπάρχει πλέον κανένα κώλυμα...

Υ.Γ.: Η μεγάλη μας ποιήτρια Κική Δημουλά κάπου σημειώνει: «Όχι δεν είμαι λυπημένη. Σε σωστή ώρα νυχτώνει...»

2 σχόλια:

  1. Σιγουρα θα βρεις τροπο να προσφερεις αλλου φιλε Πανο.Οπως μονο εσυ ξερεις.Θοδ Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνο Παπαδόπουλε συμπολίτη μας ! η Διεύθυνση υπηρεσιών υγείας και σε μια τόσο σντικειμενικά δύσκολη συγκυρία και όπως ήταν και ακόμα ειναι, η καταπολέμηση της πανδημίας, ειναι μια δυσκολη αποστολή και για όλο ανεξαιρετως το ανθρώπινο δυμσμικό και τους Διευθύνοντες στο χώρο της δημόσιας υγείας.
    και σε πολύ προσωπικο επίπεδο Πανωγιώτη, μπορει να είναι για προσωπικο σου καλό η δίκαια ή άδικη απόφαση, για αλλαγή διεύθυνσης στην υπηρεσια που υπηρέτησες σωστά κατα κοινή κοινωνική ομολογία ή παραδοχή, για τεσσερα και επιλεον χρόνια.
    Καλη συνεχεια και με υγεια Παναγιώτη Παπαδόπουλε και καλή επιτυχια στην νέα Διεύθυνση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.