Ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη από τον ΤΟΕΒ Φυτειών.


Κουβαράς 26/05/2021
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ
Τ.Ο.Ε.Β. ΦΥΤΕΙΩΝ
e-mail: toebfition@gmail.com
Πληροφορίες: Παπαστάθης Ν. Χαρίλαος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Τ.Ο.Ε.Β. Φυτειών, ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση του Οργανισμού μας, την καθοριστική του παρουσία και υποστήριξη κατά την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων προς τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. στο Πρωτοδικείο Αγρινίου στις 26/05/2021 καθώς και για την πρωτοβουλία του για την σύσταση της μεγαλύτερης ενεργειακής κοινότητας Α.Π.Ε. για την κάλυψη των αναγκών των Οργανισμών για ηλεκτρική ενέργεια και τη μείωση του κόστους άρδευσης των καλλιεργειών.
Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Αγρινίου, υποχρεώνεται η Δ.Ε.Η. Α.Ε. να απέχει προσωρινά από κάθε ενέργεια διακοπής της ηλεκτροδότησης της παροχής του Αντλιοστασίου του Οργανισμού.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τάκος Ν. Ευάγγελος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.