Καλό ταξίδι μπάρμπα Τάκη...


Δεν είναι πλέον ανάμεσα μας ο αγαπητός μας συμπατριώτης από τον Μύτικα Τάκης Γριτσίπης, ένας άνθρωπος πολύ προσφιλής που μας συνέδεαν πολλά. Η είδηση του θανάτου του σήμερα το πρωί στενοχώρησε όλο τον Μύτικα, για έναν καλό άνθρωπο, που όλοι τον χαιρετούσαν καθημερινά όταν τον έβλεπαν στον δρόμο.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 10:30 π.μ. στον Αη Νικόλα του Μύτικα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τα παιδιά του, παιδικούς μας αγαπημένους φίλους και στους οικείους του.
Καλό ταξίδι μπάρμπα Τάκη στις θάλασσες του ουρανού αυτή τη φορά... ας είναι ελαφρύ το χώμα... θα μας λείψεις... Καλή αντάμωση με την αγαπημένη σου Γλύκω...

1 σχόλιο:

  1. Θα τον περιμενουν ψηλα οι φιλοι του να πιουν τις μπυρουλες τους.Ο Αντωνης Σκαρναβης κ ο Αγγελος Κονιωσης.Ησουν καλος κ τιμιος συντοπιτης μπαρμπα Τακη,και ο Αγγελος που εφυγε προσφατα το ιδιο.Καλο Παραδεισο.Θοδ Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.