Συνδέθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα.


Προχωράν οι διαδικασίες για την προετοιμασία της μετεγκατάστασης του Κ.Υ. Μύτικα στο νέο κτίριο. Δύο πολύ σημαντικές εκκρεμότητες που ήταν η σύνδεση με το ρεύμα και το νερό, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι δύο πρώτες εργολαβίες και να μπει και η τρίτη εργολαβία, η μεν πρώτη ολοκληρώθηκε και σύντομα θα συνδεθεί και το νερό.
Υπήρξε μία σχετική καθυστέρηση λόγω κάποιων γραφειοκρατικών προβλημάτων όσον αφορά την οικοδομική άδεια του κτιρίου και την καθυστέρηση σύνδεσης του ρεύματος.
Με πρόσφατη απόφαση της 6ης Υ.ΠΕ, πληρώθηκε με 1.213,95 € η ηλεκτροδότηση του νέου οικήματος για τις ανάγκες στέγασης του Κ.Υ. Μύτικα (δείτε εδώ).
Εμείς ευχόμαστε με το καλό να ξεκινήσει άμεσα και η 3η εργολαβία και πολύ σύντομα να παραδοθεί προς χρήση το νέο Κ.Υ. Μύτικα, το οποίο κατασκευάζεται από το 2010, με τις ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου και τις εγκληματικές παραλείψεις της (δείτε εδώ), να καθιστούν το έργο φάντασμα το έτος 2019.
Η νέα διοίκηση του γιατρού - Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ασχολήθηκε από την πρώτη στιγμή σοβαρά με το φλέγον θέμα (δείτε εδώ), για να μπορέσει σήμερα το Κ.Υ. Μύτικα να μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης και παράδοσης στους κατοίκους της Δ.Ε. Αλυζίας και των νησιών Κάλαμου και Καστού.

4 σχόλια:

 1. προχωρατε γιατρε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προ χώραμε προ χωράμε και πίσω δέν κοιτάμε
  Και ούτε τους ρωτάμε προ χωράμε προ χωράμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε 5:42 καλά κάνετε και προχωράτε αλλά να ρωτάμε και καμία φορά τους διπλανούς μας.
  Και δέν είναι υποτιμητικό να ρωτάμε όταν προχωράμε και να αλλάζει και η διαδρομή του δρόμου εάν χρειαστεί.
  Πως θα φτάσουμε καλλίτερα στον προορισμό μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλοι σπρώξιμο θέλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.