Πανέμορφος ο ναός της Αγίας Τριάδας στον Μύτικα.


Με μία πολύ καλή παρέμβαση Μυτικιωτών, ο ναός της Αγίας Τριάδας στον Μύτικα πραγματικά αυτή την στιγμή είναι πανέμορφος.
Καθαρισμοί των εξωτερικών χώρων του μικρού αυτού ναού, εξωτερικό βάψιμο με τα φωτεινά χρώματα άσπρο και γαλάζιο και φωταγώγηση του, με το αποτέλεσμα μέρα και βράδυ να είναι εξαιρετικό.
Ο Άρης ο Αποστολάκης επιμελήθηκε των εργασιών, με τη κα Νίκη Χρήστου - Νταλαμάγκα και τον κ. Παναγιώτη Χρήστου να συνεισφέρουν στην φωταγώγηση.
Εμείς από τις φωτογραφίες όπως μας τις έστειλαν, είδαμε την πολύ όμορφη εικόνα του μικρού ναού και ενθουσιαστήκαμε και του Αγίου Πνεύματος θα χαρούν τον πανέμορφο αυτό μικρό ναό και οι πιστοί. 
Τα συγχαρητήρια μας στη Νίκη, στον Παναγιώτη και στον Άρη και με το καλό τα βαφτίσια της κόρης σου Άρη, φυσικά στην Αγία Τριάδα του Μύτικα. 
1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΣΕΧΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΛΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ 6ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΚΛΛΗΣΙΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Μ[ΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.