Μύτικας: Κάπου να μπει ένα «φρένο» με τις κλειδωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες (φωτογραφίες).



Καλοκαίριασε για τα καλά, η ζέστη έχει «χτυπήσει» κόκκινο και είναι λογικό άπαντες να αναζητούν στιγμές δροσιάς στις παραλίες.
Αγαπημένος προορισμός πολλών ο Μύτικας και οι παραλίες του, ωστόσο η εικόνα που θα αντικρύσει κανείς σε ορισμένες από τις παραλίες, εκ των οποίων και η εικονιζόμενη της Παλιόβαρκας, θλίβει.
Δεκάδες ομπρέλες και ξαπλώστρες τοποθετημένες μόνιμα και κλειδωμένες στην παραλία. Κι όσο και να είναι διατεθειμένος κανείς να αντιληφθεί ότι ορισμένοι δεν μπορούν και δεν θέλουν να υποστούν την ταλαιπωρία του κουβαλήματος, άλλο τόσο είναι αδύνατον να γίνει ανεκτή η ασέβεια όχι μόνο προς τους υπολοίπους μα κυρίως στο περιβάλλον και σε χώρους που δεν είναι ιδιωτικοί για να κάνει ο καθένας ότι του «καπνίσει».
«Και μετά θέλουμε και τουρίστες», καταλήγει η καταγγέλλουσα προωθώντας και τις σχετικές φωτογραφίες με τις κλειδωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες, ένα θέαμα που παρατηρείται κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη παραλία.



6 σχόλια:

  1. Τους μάθαμε έτσι.
    Δυστυχώς πουθενά δεν είδα τέτοια κατάσταση όπως στον τόπο μας.
    Φτάνει πια με τις παράγκες, τις κλειδωμένες καρέκλες και τα τροχόσπιτα.
    Έχει γίνει το μέρος ένα τεράστιο κάμπινγκ. όχι πως έχω πρόβλημα με αυτού του τύπου διακοπές, για να μην παρεξηγηθώ.
    Πρέπει να μπει όμως μία τάξη, μπας και δει άσπρη μέρα αυτό το υπέροχο μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΡΙΑ είναι πενταστερο μπροστά στον τσαντιρομαχαλα του Δρυμονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείτε, δε θα αλλάξει κάτι εάν δεν τους τα ξηλώσετε όλα από τη ρίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει ο δημος με το λιμενικό να βάλει μια τάξη είναι απαράδεκτο σε όλο το παραλιακό μέτωπο από μυτικα έως παλιοβάρκα να βλεπουμε μόνιμες ιδιωτικές ομπρέλες και σίδερα καρφωμένα στην άμμο για να δένουν τις βαρκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαβέλα όλη η παραλία.. ποιός αξιοπρεπής θα καθήσει ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπαθέστατος ο δήμαρχος, αλλά καλό θα ήταν να δούμε κάποιες κινήσεις προς το κομμάτι του τουρισμού που τόσο έχει ανάγκη η οικονομία του τόπου.
    Αναμένουμε να δούμε κάποια ενέργεια από τον δήμαρχο και το λιμενικό για αυτή την απαράδεκτη εικόνα και ύστερα ανάρτηση από το Blog με φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.