Δήμος Ξηρομέρου: Απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση στο λιμάνι του Μύτικα.


Ημερομηνία 17.6.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση στο λιμάνι του Μύτικα.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μύτικα, ότι η στάθμευση οχημάτων αλλά και τρέιλερ στο λιμάνι του Μύτικα απαγορεύεται αυστηρά.
Υπάρχουν εμφανείς πινακίδες σε πολλά σημεία που ενημερώνουν γι αυτό. Δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην λειτουργία του λιμανιού από αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ο Δήμος διαθέτει σε απόσταση μόνο 250 μέτρων από το λιμάνι του Μύτικα, μεγάλο οικόπεδο το οποίο έχει πρόσφατα καθαρίσει, για ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση. Σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθούν και μεγάλοι προβολείς led ώστε να είναι φωτισμένο επαρκώς και το βράδυ, ώστε να διευκολύνονται ακόμη περισσότερο οι κάτοχοι των οχημάτων και των τρέιλερ.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, έχουμε ζητήσει από την Αστυνομία, να έρθει στο λιμάνι να κάνει έλεγχο για παράνομη στάθμευση και θα έρθει.
Ενημερώνουμε ότι θα κοπούν κλήσεις, θα αφαιρεθούν πινακίδες και θα κατασχεθούν οχήματα.
Για όλο το καλοκαίρι έχουμε ζητήσει από την Αστυνομία να έρχεται και να εφαρμόζει τα παραπάνω μέτρα για τους συστηματικά παρανομούντες.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

4 σχόλια:

  1. Τα 90 από τα 100 αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα στο λιμάνι είναι από Κάλαμο καί δεν τους νοιάζει εάν ενοχλούν και όχι μόνο με τα αυτοκίνητα αλλά και τα σκάφη τους που τα πλαγιοθετουν. Δυστυχώς δεν σέβονται το χωριό που τους εξηπηρετει οπότε μόνο με φόβο καταλαβουνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα ειναι απο τον Κάλαμο;
    Γιατί άλλοι λένε οτι ο μεγάλος
    χαμός, εντός και εκτός λιμανιού
    είναι απο Αγρίνιο.Το πολύ σοβαρό
    πρόβλημα κατά τη δική μου άποψη,
    είναι ο τσαμπουκάς ΕΝΤΟΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.
    Η εύκολη λύση είναι εκτός.
    Με σωστή παρέμβαση του Δήμου
    πιστεύω οτι όλα μπορούν να λειτουργήσουν
    κανονικα και χωρίς προβλήματα.
    Απ ότι βλέπουμε ο καθορισμός χερσαίας ζώνης
    έχει πολύ ψωμί ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος πήρε καθαρή απόφαση. Να την περιφρουρησει επίσης. Εμείς οφείλουμε να φουντατρουμε ένα δυο στη θάλασσα και θα δούμε αν θα το ξανακάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι φίλοι μου όλα από τον Κάλαμο,για τον απλούστατο λόγο ότι ξέρουμε ότι εκεί απαγορεύεται.
    Κυρίως είναι από Αθήνα ή από Αγρίνιο,και μάλιστα αν κάποιος επιβάτης Καλαμισανος δει να παρκάρουν στο λιμάνι,τους λέει ότι θα σας γράψουν.
    Εγώ προσωπικά,πληρώνω κλειστό Πάρκιν,και σε κάθε ευκαιρία που είμαι στον Μύτικα και επιβιβάζομαι για Κάλαμο,εξηγώ ( χωρίς να είναι και υποχρέωση μου),να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στο λιμάνι,διότι στο κάτω - κάτω της γραφής τους Καλαμισανους και τους Καστιωτες ενοχλούν στη απρόσκοπτη επιβίβαση και αποβίβαση από τα καθίκια,καθώς επίσης έτσι δυσκολεύεται και η φόρτωση εμπορευμάτων για τα νησιά
    Ας μην βγάζουμε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα,και ας ελπίσουμε, καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού,να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.