Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ»

Στον Αστακό σήμερα, την 28η ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 7:00 μ.μ. συνήλθαν σε συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, μετά από πρόσκληση της πρώτης σε ψήφους εκλεγείσας στις εκλογές της 23ης Ιουνίου 2021 κας Ιωάννας Ρεπάνη Ζούλα, με σκοπό την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και ανάθεση αρμοδιοτήτων.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, καθόσον ήταν παρόντα όλα τα νομίμως εκλεγέντα οκτώ (8) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πήρε τον λόγο η πρώτη σε ψήφους κα Ιωάννα Ρεπάνη Ζούλα και ανακοίνωσε στα μέλη ότι θα ψηφίσουν για την ανάδειξη αρμοδιοτήτων του εκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Μετά από διενέργεια φανερής ψηφοφορίας αναδείχθηκαν τα μέλη με τις εξής αρμοδιότητες:
  • Πρόεδρος: Ζούλα Ρεπάνη Ιωάννα
  • Αντιπρόεδρος: Γρύλλια Πηγή
  • Γραμματέας: Ταπραντζή Παρθενία
  • Ταμίας: Μπαμπούρη Mερισιώτη Μαρία 
  • Γραμματέας Β': Λουκέρη Άννα
  • Αναπληρωματικό Μέλος: Μιόβολου Αλεξάνδρα
  • Αναπληρωματικό Μέλος: Μακρή Στίγκα Ελένη
  • Αναπληρωματικό Μέλος: Παπαστάμου Αιμιλία
Μετά από την ανωτέρω συγκρότηση σε σώμα και ανάθεση των ανωτέρω αρμοδιοτήτων, λύθηκε η συνεδρίαση του νεοεκλογέντος Διοικητικού Συμβουλίου και υπογράφηκε το παρόν πρακτικό.

Η Πρόεδρος   

Ιωάννα Ρεπάνη-Ζούλα
Τα Μέλη

Πηγή Γρύλλια
Παρθενία Ταπραντζή
Μαρία Μερισιώτη- Μπαμπούρη
Άννα Λουκέρη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.