Στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου U17 ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Γκόλιας.


Σήμερα με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ο συμπατριώτης μας από την Κανδήλα Δημήτρης Γκόλιας, ήταν στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Αναστάσιου Θέου για την Εθνική Ομάδα Παίδων (U17).
Σίγουρα τέτοιες διακρίσεις σαν του νεαρού Δημήτρη, δίνουν ώθηση στον αθλητισμό του τόπου μας.
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την σημασία του αθλητισμού για τα παιδιά αλλά και για τους ενήλικες. Σωματική και ψυχική υγεία, ευεξία, διαμόρφωση χαρακτήρα, κοινωνικότητα και αναρίθμητα πολλαπλά οφέλη προσφέρει η ενασχόληση με τον αθλητισμό.
Ευχόμαστε στο συμπατριώτη μας υγεία και κάθε προσωπική και αθλητική επιτυχία. Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι γονείς του, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, οι προπονητές του και οι συμπαίκτες του και εμείς οι συμπατριώτες του.
Δείτε εδώ την είδηση από το site της ΕΠΟ.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.