Συνεχίζονται από την Κοινότητα Μύτικα οι δράσεις ευπρεπισμού.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Μύτικα.

+ Φώτης. Καλημέρα και από εμάς...

---------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πρόεδρε καλή δύναμη και κουράγιο. Έμαθα από το διαδίκτυο ότι έχουμε από Δευτέρα διακοπή ρεύματος στο χωριό. Για δες το γιατί περάσαν τρεις μέρες και υποφέρουμε.
Επίσης το φωτιστικό που έριξε ο άλλος με το φορτηγό του τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 στον Αη Νικόλα μπροστά, να το φτιάξει όπως σου υποσχέθηκε γρήγορα, γιατί προβλέπω να γίνει διάσημο.
Είσαι τυχερός γιατί κάδο με σκουπίδια γεμάτο δεν σου βρήκαν, αν και σίγουρα υπάρχει και θα υπάρξει γιατί ήδη έχει αυξηθεί ο κόσμος, και μην βάζεις άλλους προβολείς led και μην αλλάζεις λάμπες, γιατί παράλαβες φωτισμένο Μύτικα και με τους προβολείς και τις λάμπες που βάζεις με το καλαθοφόρο του Δήμου, τον σκοτεινιάζεις.
Επίσης να σταματήσεις το έργο 69 χιλιάδες ευρώ που εντάχθηκε στο leader, για να αλλάξει όλος ο σαπισμένος φωτισμός που παραδόθηκε και δεν άναβε στο πεζόδρομο του Μύτικα και στο παραλιακό μέτωπο, με φωτιστικά led, γιατί είναι σκάνδαλο. Τα φώτα δεν έχουν τίποτα. Παραδόθηκαν στην πένα από τους προηγούμενους και σεβαστείτε το μεγάλο έργο τους και το δημόσιο χρήμα.



4 σχόλια:

  1. -----και ενω κάποιοι έχουν πελώριες ευθύνες
    για την ΠΟΑΥ, τώρα βρήκαν να ασχοληθούν με την καθαριότητα
    και το φωτισμό του Μύτικα.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Δημήτρη, υπεύθυνοι
    για τον καύσωνα είστε εσύ και οι συνεργάτες σου. Μόνο αυτο δεν
    έγραψαν. Τι άλλο Θεέ μου θα ζήσουμε απο Μαυρογιαλούρους---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ''ΚΥΡΙΟΙ'' ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑ.
    https://mytikaspress.blogspot.com/2020/11/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η δημοτικη αρχη τριανταφυλλακη επισκευασε οσα φωτα ηταν επισκευασιμα χωρις ενταλματα πληρωμης, δεν υπαρχει ουτε ενα ενταλμα πληρωμης, με τους ηλεκτρολογους του δημου και εκπονησε και μελετη για αντικατασταση ολων των φωτιστικων που δεν επισκευαζονται. η μελετη ενταχθηκε και το εργο θα γινει με φωτα λεντ.
    οι γαλουναιοι το μονο εργο που κανανε στο μυτικα ηταν να κοβουν ενταλματα πληρωμης για ανυπαρκτα εργα γι αυτο και στις εκλογες φαγανε σφερδουλι στο μυτικα

    να μιλανε οι γαλουναιοι για το φωτισμο του μυτικα ειναι σα να διαμαρτυρεται ο ιουδας στο χριστο γιατι τον προδωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μύτικας δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρός.
    Πέρασα από την πλατεία και πραγματικά δεν είδα κάτω ούτε αποτσίγαρο.

    Θέλει πολύ προσπάθεια να κρατηθεί ένα χωριό καθαρό και για πρώτη φορά ο Μύτικας είναι καθαρός. Άν πρόσεχαν και οι παραθεριστές λίγο να βάζουν τα σκουπίδια τους ΜΕΣΑ στους κάδους και όχι δίπλα θα είμασταν ακόμη πιό καθαρό χωριό.
    Και τρέχει μετά ο πρόεδρος μέσα στο καταμεσήμερο να μαζεύει τα σκουπίδια γύρω από τους κάδους.

    Δημήτρη όλοι βλέπουμε τις προσπάθειές σου.
    Βέβαια αυτό ενοχλεί κάποιους.
    Συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.