Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στο έργο του γηπέδου του Μύτικα.


Εγκαταστάθηκε την Πέμπτη 22 Ιουλίου ο εργολάβος στο έργο της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μύτικα, όπως σας είχαμε προϊδεάσει με πρόσφατη σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ).
Η μελέτη και οι τεχνικές προδιαγραφές είναι συγκεκριμένες (προσωπικά τις έχουμε από την ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου) και πρέπει ο ανάδοχος, υπό την επίβλεψη του επιβλέποντα Μηχανικού, αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξηρομέρου, να εκτελέσει και να παραδώσει στον κύριο του έργου (Δήμος Ξηρομέρου), το γήπεδο όπως ακριβώς αναφέρεται στη μελέτη, με τους κανόνες της Τέχνης και της Επιστήμης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.